Martine Lunde bekrefter brudd

10/07/2024 10:28

Sofie

Gossip
Foto: TV 2/Espen Solli
Brudd etter 7 år.

For syv år siden ble Martine Lunde (28) og Aleksander Sæterstøl (28) kjent med hverandre da de sjekket inn på «Paradise Hotel».

Under oppholdet oppstod det raskt en romanse mellom dem, og de ble kjærester i løpet av kort tid.

Siden da har influenserparet oppnådd stor popularitet i Norge og deltatt i flere ulike TV-programmer. Nylig bekreftet de begge via et felles Instagram-innlegg at de har valgt å gå hver til sitt. Det skriver TV2.

– Etter sju år sammen har vi valgt å gå fra hverandre, skrev de to i innlegget.

De opplyste også at det har vært slutt mellom dem en stund.

– Og vi begge har det bra nå. Ingenting dramatisk har skjedd, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre.

– Vi har hatt sju fantastiske år sammen, og vi avslutter som venner, avsluttet paret innlegget med en hjerteemoji.

De skrev videre at de ikke har flere kommentarer om bruddet og ber om respekt for dette.

Tidligere i år avslørte de planer om å flytte sammen – noe de også gjorde i 2021. I tillegg har de under TV-programmet «Sofa», hvor de deltok sammen, diskutert muligheten for å bli samboere.

Disse planene ble imidlertid ikke realisert, men Lunde uttalte til Se og Hør i april at de i praksis hadde bodd sammen en stund.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.