Medie avslører: Prins Sverre Magnus hadde hemmelig kjæreste med seg på familietur

27/02/2024 08:32

Emma

Gossip
Foto: Julia Naglestad / Det kongelige hoff
Prins Sverre Magnus har hemmelig kjæreste.

Mens det norske kronprinsparets arving, prinsesse Ingrid Alexandra, er opptatt med militærtjenesten, fokuserer lillebroren på noe helt annet.

Den 18 år gamle prins Sverre Magnus er i et så seriøst forhold til kjæresten at flammen hans dro på familieferie med svigermekanikeren.

Det skriver norsk SE og HØR.

Ifølge det velinformerte ukebladet var kronprins Haakon og hans Mette-Marit på tur til Miami i vinterferieuka, og her ble både sønnen og kjæresten invitert over i solen.

Identiteten til prins Sverre Magnus' kjæreste er ikke kjent for offentligheten, og det er ikke noe uvanlig med det, sier kongehusekspert Caroline Vagle til mediene.

Dette fordi han i kraft av sin status som «runner-up» etter storesøsteren, Ingrid Alexandra, som en dag skal overta tronen, må leve et mer privat liv.

– Det er en trend i det moderne monarkiet at færre må være arbeidende kongelige.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.