Meghan og Harry kritiseres for å bruke kongelige titler: Nå gir de dem til barna sine

18/02/2024 17:00

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Nylig lanserte Meghan Markle og prins Harry en ny nettside.

Men det har møtt stor kritikk at hertugen og hertuginnen av Sussex plutselig brukte sine kongelige titler og kjennetegn for å bringe sine private og kommersielle prosjekter frem i lyset på den nye siden.

Men i kjølvannet av kritikken skriver The Times nå at Meghan Markle og prins Harry ikke har stoppet der.

Hertugen og hertuginnen av Sussex skal ha gitt Sussex deler av sin kongelige tittel som etternavn til sine to barn etter kroningen av bestefaren kong Charles i mai.

"Historien bak den nye nettsiden er veldig enkel - det er et knutepunkt for arbeidet til Sussexes og gjenspeiler det faktum at siden kongens kroning har familien samme etternavn for første gang. Det er en stor avtale for enhver familie. Det representerer deres forening, og det er et stolt øyeblikk, sier en anonym kilde til The Times.

Fire år gamle prins Archie og to år gamle prinsesse Lilibet skal ha vært kjent under navnene Archie Sussex og Lilibet Sussex siden mai.

Før kroningen gikk barna under etternavnet Mountbatten-Windsor, og det ble diskutert om barna i det hele tatt skulle bruke sine kongelige titler prins og prinsesse.

Men etter kritikken mot Meghan Markle og prins Harrys kommersielle bruk av hertugen og hertuginnen av Sussex-titlene på sine nettsider, melder The Times at parets barn også har fått Sussex-navnet.

Kritikken mot nettstedet har blitt følt i britiske medier, og i Danmark forklarte forfatter og Storbritannia-korrespondent Lone Theils at lanseringen av det nye nettstedet i beste fall var «hensynsløs» overfor den britiske kongefamilien, som prins Harry og Meghan Markle trakk seg fra for fire år siden.

"Hvis du spør den britiske domstolen, er det substandard og det er misbruk av privilegium å bruke titlene dine til å selge et produkt," sa Theils.

Men nylig forsvarte Meghan Markle selv det nye nettstedet.

Forsvaret handlet imidlertid ikke så mye om den kritiserte bruken av de kongelige titlene på nettstedet som det handlet om nettstedets design.

"Det er en grunn til at jeg har jobbet med Ryan og det talentfulle teamet på Article i et tiår: deres oppmerksomhet på detaljer, deres kreativitet og omsorg, og deres gjennomtenkte tilnærming til design så vel som brukeropplevelsen," sa Meghan Markle i en uttalelse på Article.

"De er ikke bare designere; De er samarbeidspartnere som løfter ideene dine til visuelle identiteter. Det er et veldig spesielt selskap. I tillegg er de kanadiere, så jeg er fan."

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.