Meghan slaktes etter video: Trekker kvinne vekk fra prins Harry

21/04/2024 07:00

Emma

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hertuginnen så absolutt ikke begeistret ut da en annen kvinne prøvde å stå litt for nær mannen sin.

Det var tafatt for alle pengene da Meghan Markle inntok scenen på en polokamp forleden.

Her hadde prins Harry og hans team tidligere tatt seieren i veldedighetskampen, hvoretter de skulle ha tatt det klassiske vinnerbildet med pokalen.

Hertuginnen ønsket å være en del av det også, så hun gikk opp ved siden av sin bedre halvdel for å fange øyeblikket, men kort tid etter ble det en tå-curling-affære.

En annen kvinne ble også dratt opp på scenen for fotoshowet, og hun prøvde å stå ved siden av prins Harry, noe Meghan Markle tilsynelatende ikke var så begeistret for.

Det viser en video av hendelsen, som nå har gått viralt på sosiale medier, der den 42 år gamle hertuginnen blir hetset og anklaget for å være sjalu.

I videoen kan man se kvinnen gå over til den andre siden av prins Harry, hvorpå Meghan Markle prøver å lede henne bort med en hevet pekefinger.

Kvinnen ser først ikke ut til å forstå hertuginnens forespørsel fullt ut, noe som bare gjør situasjonen mer og mer vanskelig.

Se episoden herunder:

Ifølge Page Six har kritiske kommentarer om Meghan Markle strømmet inn etter at videoen gikk viralt.

«Usikkerheten og frekkheten blir avslørt på en stor måte her», skrev en på Instagram.

«Hun er så usikker og holder seg til ektemannen sin hele tiden», sa en annen, mens mange andre ikke forsto hvorfor hertuginnen i det hele tatt var med på bildet.

«Hva gjør hun egentlig på den scenen?» skrev en.

«Alt handler om henne», svarte en annen.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.