Melina om den famøse natten: ”jeg var ikke redd for å dø”

08/10/2021 12:34

Emma

Gossip
Foto: Shhutterstock.com
Foto: Shhutterstock.com
Melina åpner nå opp om hva som skjedde den natten, som førte til 90 dagers fengsel.

I mars i år ble Melina Johnsen (25), kjent fra realityprogrammet «Ex on the beach», dømt til 90 dagers fengsel for ruskjøring, kjøring uten førerkort, samt vold i Oslo Tingrett. Derutover fikk hun også en bot på 45.000 kroner og sperrefrist på fire år på førerkort.

Nå forteller hun om hva som skjedde den natten og om hvordan tiden har vært etter på, i et intervju med God Kveld Norge.

”Den kvelden var jeg veldig «fucked up». Vi hadde festet over lengre tid. Da politiet kjørte bak meg, fikk jeg panikk. Jeg prøvde bare å slippe unna og kjørte veldig fort. Over 200 kilometer i timen. Jeg var ikke redd for å dø, jeg ville bare komme meg vekk”, forteller Melina i intervjuet.

Når hun bliver spurt om hun forstår alvoret med det hun gjorde den natten, svarer hun følgende:

”Det er jo veldig alvorlig. Jeg har tenkt på i etterkant at jeg kunne kjørt på noen. Skadet dem eller drept noen.”

Fotlenke i Fredrikstad

Hendelsene Melina ble dømt for fant sted natt til søndag 23. august i fjor. Omkring halv tre på natten sparket hun en mann på et gatekjøkken i Oslo.

Ca en time senere, satt hun bak rattet på en Porsche Cayenne uten førerkort og mens hun var påvirket av rusmidler. Hun ble forsøkt stanset av politiet, men kjørte videre med høy hastighet.

Politiet avbrøt etter noe tid forfølgelsen da de mente det ikke var forsvarlig å fortsette. To timer senere fikk politiet kontroll på både bilen, realityprofilen og eieren av bilen, ved å vente på dem utenfor Melinas bolig.

Nå har Melina dog flyttet hjem til Fredrikstad for å sone dommen med fotlenke.