Multimilljardær ble far - igjen

01/07/2024 15:53

Yvonne Thomsen

Gossip
Multimiljardær Elon Musk
En av verdens rikeste menn, Elon Musk, har blitt far for tolvte gang. Les alt om de mange barna.

Tesla-sjefen Elon Musk (52) og Shivon Zilis (38), direktør for spesialprosjekter i hans selskap Neuralink, har fått deres tredje barn sammen. Paret har ikke sendt ut en pressemelding med nyheten, men nylig rapporterte Bloomberg Businessweek Magazine at barnet kom til verden i hemmelighet tidligere i år. Nå har Musk bekreftet nyheten til E News.

- Alle våre venner og familie vet det, så det ville være merkelig å sende ut en pressemelding. Det ville bety det motsatte av hemmelig, sier han til mediet.

Elon Musk - far til 12

Musk har ikke avslørt navnet eller kjønnet på babyen. Paret er fra før foreldre til tvillinger – sønnen Strider og datteren Azure på to år som ble unnfanget ved hjelp av IVF-behandling. Tvillingene ble født bare en måned før hans andre barn med partneren Grimes.

Elon Musk er rangert som en av verdens rikeste mennesker med en nettoverdi på flere hundre milliarder dollar. Han har bygget sin formue gjennom suksessen til selskaper som Tesla, SpaceX, Neuralink og The Boring Company.

Her er en oversikt over Elon Musks barn:

Nevada Alexander Musk
Sønnen som han fikk med den canadiske forfatteren Justine Wilson, døde i krybbedød ti uker gammel i 2002.

Griffin og Vivian
Tvillingene er i dag 18 år gamle. Vivian stod frem som trans-kjønnet i 2002, og skiftet navn til sin mors etternavn, Wilson. I forbindelse med kjønnsskiftet og navneskiftet, oppga hun som årsak at hun ikke ønsket å ha noen relasjon til sin biologiske far.

Kai, Saxon og Damian
Elon Musk og Justine Wilson fikk også trillinger ved hjelp av IVF-behandling. De ble født i 2006 og er i dag 16 år gamle.

X AE A-XII
I 2020 fikk han sønnen som forkortet kalles X, med artisten Grimes. Opprinnelig het gutten X Æ A-12, men tallet 12 og bokstaven Æ var forbudt i staten Caloforina, og foreldrene var tvunget til å finne et nytt navn til sønnen. X er i dag 2 år gammel.

Exa Dark Sideræl
Selv om Elon Musk og Grimes offisielt hadde gått fra hverandre, ble de foreldre til en jente i desember 2021. Det lange navnet forkortes privat til Y, Why eller tegnet "?".

Strider og Azure
Tvillingene ble født i juli 2022, og som snart er 2 år, har han sammen med Neuralink-direktøren Shivon Zilis.

Techno Merchanicus
Barnet som ble født i september 2023 av en surrogatmor, har han sammen med Grimes. Det har kjælenavnet Tau.

Ukjent baby
Navn og kjønn på Elon Musk´s tolvte barn er ikke kjent. Barnet ble født tidligere i år.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.