Mystisk bilde av Michael Jacksons datter skaper vill debatt: Sitter popkongen og er levende i bakgrunnen?

05/09/2016 15:45

Anniken Hauge

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Syv år er gått siden Michael Jackson ble erklært død av hjertestans. Nå viser et bilde det som hevdes å være den gjenoppståtte 'King of Pop'.

Det er litt over syv år siden Michael Jackson døde av hjertestans. 

Kongen av pop-musikken ble funnet livløs på soverommet sitt, hvor han hadde tatt en overdose av det bedøvende legemiddelet propofol.

En ambulanse ble kalt ut til sangerens praktvilla i Los Angeles, og samme kveld ble den 50-årige musikeren erklært død, på sykehuset.

Paris Jackson var bare 11 år gammel da hun mistet sin legendariske far.

Over en halv million mennesker følger med på det sosiale mediet Instagram, når den i dag 18-årige tenåringen deler bilder fra hverdagen sin.

De mange tilhengere av ikonet har nå fått noe å spekekulere over, da et nytt bilde av Paris Jacksons Instagram-profil viser det som hevdes å være den gjenoppståtte 'King of Pop'.

Ved første øyekast er bildet en harmløs selfie av Paris Jackson, som sitter i forsetet av bilen sin med et par mørke solbriller på.

At bildet har fått tusenvis av kommentarer skal tilskrives en mystisk skyggeskikkelse på baksetet, hvor man kan se det som hevdes å være den unge kvinnens avdøde far.

- Hvem er det i baksetet, lyder det spørrende i kommentarfeltet til bildet.

- Oh my god, Michael Jackson, er det virkelig deg, skriver en annen.

- Jeg fortalte alle at han var i live, men nei, ingen trodde på meg, skriver en annen bruker av det sosiale mediet.

I en YouTube-video kan man lese teksten 'Believe' på skjermen, mens personen bak videoen prøver å overbevise andre om hvordan Michael Jackson sitter og gjemmer seg i baksetet.

Skeptikere av videoen sier at et gammelt bilde av 'Beat It'- sangeren er blitt redigert inn i det opprinnelige bildet.

Se den omtalte videoen her: