Nå er det bekreftet: Khloé Kardashian er gravid

21/12/2017 13:00

Anniken Hauge

Gossip
Khloé Kardashian
Khloé Kardashian
Khloé Kardashian bekrefter nå at hun og kjæresten Tristan Thompson venter barn.

- Min største drøm er gått i oppfyllelse! Vi skal få barn!, skriver hun onsdag på sin instagramprofil.

Siden oktober har flere medier som Life & Style og In Touch Weekly meldt at både Khloé Kardashian og søsteren Kylie Jenner angivelig skulle bli foreldre om ikke mange månedene.

Nå har det Khloé selv bekreftet at hun er gravid, og at hun og kjæresten Tristan Thompson venter barn.

Det melder blant annet magasinet People.

- Min største drøm er gått i oppfyllelse! Vi skal få barn!, skriver hun onsdag på sin instagramprofil.

Paret har vært kjærester i omtrent et år. Dette vil bli Kardashians første barn, mens Thompson har en sønn fra et tidligere forhold. Begge Khloés to eldre søstre, Kim og Kourtney, har henholdsvis to og tre barn.

I instagraminnlegget takker Khloé fansen for all støtte og positive tilbakemeldinger de har mottatt:

- Tusen takk til alle for all kjærlighet og positive meldinger. Jeg vet vi har holdt dette skjult en stund, men vi ville glede oss over nyheten med familie og nære venner, og holde dette privat så lenge som mulig.

I tillegg spekuleres det i flere internasjonale medier om deres yngste søster, Kylie Jenner, venter barn med sin kjæreste, den 25-årige rapperen Travis Scott.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.