Nå skjer det endelig: Stor nyhet fra dronningen og hennes familie

03/03/2024 21:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Nå kommer det store nyheter fra kongehuset.

Dagen før den store minnestunden for kong Konstantin i St. George's Chapel på Windsor, med dronning Camilla som vertskap, har dronning Anne-Marie og kronprins Pavlos, sammen med resten av den greske kongefamilien, relansert kongefamiliens offisielle nettside. 

Klikk her for å se den nye flotte nettsiden for den greske kongefamilien.

Dypt rørende

På en rørende måte er tirsdagens minnegudstjeneste, som den greske kongefamilien offisielt kunngjør på sine nettsider, den første hendelsen som blir offisielt annonsert, ledsaget av et stort bilde av Windsor Castle.

I tillegg opplyses det at bilder og videomateriale fra minnestunden i Windsor vil være tilgjengelig på nettsiden den dagen den finner sted.

Den greske kongefamilien minnes også kong Konstantin på nettstedet med et tidligere ukjent bilde i svart-hvitt av den avdøde kongen, sammen med en beskrivelse av hans liv og gjerning.

"Definert av en ubetinget respekt for det greske folket og av en inderlig kjærlighet til sitt land, var kong Konstantin II alltid trofast mot og bestemt i sin tjeneste for Hellas, og brukte alle midler til rådighet gjennom hele sitt liv for dette formålet." avslutter beskrivelsen.

Nettsiden har vært stengt siden sommeren i fjor, da de annonserte at den ikke var tilgjengelig fordi den ble oppdatert.