Nora Mørk har funnet lykken

27/07/2021 10:13

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nora Mørk er blitt sammen med svensk håndballstjerne.

De norske håndball jentene er fortiden i Tokoyo hvor de konkurrerer om gullet under sommer OL. Søndag spilte håndball jente mot Sør-Korea hvor de kunne juble over serier. 

Dette er dog ikke det eneste Nora Mørk kan juble over fot tiden.

På Instagram har hun nemlig delt den gledelige nyheten om at hun har funnet kjærligheten med den svenske håndball spilleren Jerry Tollbring. 

På instagram bilde som hun har delt, med hennes over 130 tusen følgere, sitter Nora og holder rundt kjæresten Jerry. Til bilde har hun skrevet «du och jag».

Foto: Instagram

Lagvenninne Stine Bredal Oftedal har kommentert «Jiiiihaaaaa», mens sandvolleyballstjernen Anders Mol har reagert med «Så mysigt!!» under bildet. Også landslagsspiller Kari Brattset Dale har lagt igjen en kommentar.

Også den svenske stjernen har delt det samme bilde av de to på hans profil. Hvor han har skrevet et hjerte til bilde. Her er det også flere store stjerner som har lagt igjen en kommentar.

Foto: Instagram

25 år gamle Tolbring har de siste årene spilt for tyske Rhein-Neckar Löwen, men har i sommer meldt overgang til danske GOG Håndbold. Der blir han lagkamerat med Norges landslagskeeper Torbjørn Bergerud, som er ferdig i tyske Flensburg etter tre år i klubben.

Mørk spiller til vanlig for de norske Champions League-mesterne Vipers i Kristiansand.

Tollbring har 71 landskamper for Sverige, men er ikke en del av den svenske OL-troppen som er i Tokyo.