Norsk artist ble mamma

05/07/2024 14:56

Yvonne Thomsen

Gossip
Foto: Vegard Breie/NTB
Viser frem baby-bilder og avslører navn

Popartisten Maria Mena har blitt mamma. Det skriver hun selv på instagram hvor hun viser frem nydelige bilder av den nyfødte.

En dag over termin – søndag 30. juni – ble den lillle gutten født etter en lang fødsel. Mena hadde da hatt veer siden fredag ettermiddag.

«Jeg bøyer meg i støvet for alle kvinner som velger å føde flere enn én gang, for dette er ikke for pyser! Men klisjeene stemmer: Smertene og timene er glemt og det betyr ingenting nå.. for se på gutten vår!! Han er så fin Og hjertene våre har vokst Seg større enn vi noensinne trodde var mulig!!», skriver hun på sin offisielle instagram-profil.

Gutten er 3935 gram og 52 cm lang og ble født på Bærum Sykehus.

Mena er forlovet med Morten Kleppa etter at han fridde til henne i desember. Paret hadde da vært kjærester i tre år. I januar kunne de avsløre at de ventet barn.

Får navn som starter på M
Den nyfødte gutten skal hete Matteo Mena-Kleppa, og dermed har alle tre familiemedlemmene et fornavn som begynner på M. Paret regner med å holde barnet ute av rampelyset, men den overveldende følelsen av å bli foreldre fikk dem til å gjøre et unntak.

«Vi velger å dele disse bildene av ansiktet hans fordi.. seeeee daaaaaa!!! men tror det blir med det og vi håper dere respekterer den avgjørelsen.», skriver Mena.