Nytt familiemedlem på vei: Ingebrigtsen par selger boligen

24/04/2024 13:05

Emma

Gossip
Foto: NTB
Foto: NTB
Først ble det bryllup også ble det baby.

30 år gamle Filip Ingebrigtsen og hans jævnaldrene kone Astrid Mangen Ingebrigtsen venter sitt andre barn. Dette kunngjorde Astrid med stor entusiasme på Instagram.

«Lillebror», skrev hun i et innlegg, ledsaget av et bilde av sin voksende gravidmage.

Paret ble foreldre for første gang i 2020, da de ønsket datteren Ellie (4) velkommen. Nå kan den lille sjarmøren se frem til å få en lillebror.

Den kommende faren har også delt et bilde av sin kone og hennes imponerende mage. Bildet er passende nok tatt ved Filip sin favorittarena, Bislett Stadion i Oslo.

På flyttefot

Et nytt kapittel står nå for tur i den mye omtalte familiens liv. Filip og Astrid har nå lagt ut sin moderne og attraktive leilighet for salg. Leiligheten er beleilig plassert ved Valle Hovin i Oslo.

Det er Astrid Mangen Ingebrigtsen selv som deler nyheten på Facebook. Grunnen til salget kan være at paret nå søker mer plass i forbindelse med familieforøkelsen.

Leiligheten, som er en tre roms selveierleilighet, er godt vedlikeholdt og har lyse, moderne farger. En av høydepunktene er en stor balkong på hele 8 kvadratmeter, hvor de nye eierne kan nyte vårsolen.

Stuen har store vinduer og en ytterligere solrik balkong med utemøbler. Ingebrigtsens bolig har et flott kjøkken fra 2018, med lys innredning og hvite folierte fronter på både under- og overskap.

Kjøkkenet er også utstyrt med nedfelt dobbel oppvaskkum og integrerte hvitevarer som induksjonstopp. Badet ble oppusset i 2018 og fremstår som moderne og elegant med grå fliser på veggene og matchende fliser på gulvet.

Boligen har to soverom. Hovedsoverommet inneholder en garderobeløsning og en liten kontorplass, mens takhøyden i boligen er på 2,6 meter.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.