O.J. Simpson hånes i graven

12/04/2024 13:00

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den tidligere drapssiktede NFL-spillerens kropp har knapt blitt kald før vitsene flyr rundt på sosiale medier.

Torsdag kom det frem at O.J. Simpson er gått bort.

I en offisiell uttalelse ba hans slektninger folk om å respektere deres privatliv i denne vanskelige tiden, men absolutt ikke alle har respektert det ønsket.

Siden nyheten har vitsene strømmet inn og hånet den 76 år gamle tidligere NFL-spilleren før kroppen hans i det hele tatt har blitt kald.

Og det er en grunn til det.

Dette er på grunn av O.J. Simpsons fortid som drapstiltalt etter drapene på sin ekskone, Nicole Brown, og hennes venn Ronald Goldman, som tilbake i 1994 ble brutalt myrdet i førstnevntes hjem.

O.J. Simpson ble frikjent i saken den gangen og slapp fengselsstraff, men tre år senere ble han funnet ansvarlig for deres død og dømt til å betale 33,5 millioner dollar i erstatning.

Derfor er ikke mange overbevist om at han ikke drepte dem, og hvorfor de nå har stor glede av å gjøre narr av hans død på Internett.

Se flere eksempler på dette herunder:

Selv om O.J. Simpson aldri kom bak lås og slå for drapene på sin ekskone og hennes venn, slapp ikke den tidligere NFL-stjernen unna fengsel hele livet.

I 2008 ble han funnet skyldig i innbrudd, væpnet ran, overfall og bortføring sammen med fem andre.

En dom som ga ham 33 års fengsel, men endte opp med å koste ham bare ni år da han ble prøveløslatt i 2017.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.