Paparazzifotograf er i tvil: Kanskje det ikke er prinsesse Kate på videoen

23/03/2024 15:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
De ville konspirasjonsteoriene om KateGate fortsetter, og en paparazzifotograf sier nå at selv han tviler på om det faktisk er Kate Kiddleton i det nye klippet.

Hvor er prinsesse Kate?

Spørsmålet har florert i månedsvis, og selv om bilder av den 42 år gamle prinsessen har dukket opp kontinuerlig, er langt fra alle rojalister fornøyde, og konspirasjonsteoriene strømmer inn.

Det har ikke blitt bedre etter at det kom frem at Kensington Palace hadde manipulert et eldre bilde av Kate litt for tungt og satt det sammen med sine tre barn for å få det til å se ut som et lykkelig nytt bilde tatt til morsdagen i England.

Men da nye paparazziopptak dukket opp mandag, burde kanskje debatten vært avsluttet der. Vi vil imidlertid ikke gi slipp så lett.

Flere konspirasjonsteoretikere mener fortsatt at prinsessen av Wales er forsvunnet. Blant dem er den amerikanske Bravo-stjernen Andy Cohen, som tirsdag ga sin mening på det sosiale mediet X.

TMZ-produsent Charles Latibeaudiere er heller ikke overbevist om at det faktisk er den britiske prinsessen i videoen, som angivelig ble spilt inn søndag.

"Jeg har sett denne videoen så mange ganger, og ja, magefølelsen min var at det var henne, men så begynte jeg å se på noen av kommentarene og tingene som folk legger ut om hvorfor de ikke tror det er henne, og de har noen punkter om høyden hennes, om høyden hennes sammenlignet med William,  hvor øyelinjen hennes er, når hun ser på ham normalt, noen ting om haken hennes," sa han på TMZs daglige livestream.

– Nå er jeg ikke det. Før var jeg 95% sikker. Da jeg først så det, trodde jeg det var henne. Og det ser absolutt ut som William.

Det er et uendelig mysterium bak dette, og det store spørsmålet er: Hvis det ikke er henne, sitter vi igjen med, hvor er Kate og hva kommer til å skje med henne?

Han mener imidlertid at den britiske kongefamilien allerede er i nok trøbbel - spesielt etter fotoskandalen på morsdagen.

– De ble tatt første gang, det ville de ikke gjort igjen.