Paven liker frekke bilder på Instagram: Nå går Vatikanet inn i saken

27/11/2020 11:13

Emma

Gossip
En brasiliansk modell hevder at paven selv har vært inne og lurer og liker hennes skarpe kledde bilder. Nå må det undersøkes av Vatikanet.

Mandesiden.dk skriver.

Instagram er et morsomt sted. Her finner du vanlige folk som deg og meg som deler våre daglige bilder. Men det er også mye – hva skal vi kalle det – utfordrende bilder av damer med ikke så mye klær på. Og det er absolutt ikke noe galt med det, la oss være klare.

Det er ikke noe galt med en mann som paven på Instagram heller. Han har ikke mindre enn 7,4 millioner følgere som ser på når han deler videoer fra prekener og mye annet hellig innhold.

Men nå hevder den brasilianske modellen Natalia Garibotto at paven har vært i hennes littfrekke bilder og til og med likte dem. Hun la nylig ut et bilde på Instagram der det sto: «Mamma hater kanskje bildene mine, men paven dobbelttrykker.»

 

Det er ganske god humor, og det er noen bevis for at det faktisk er helt sant at pavens beretning har vært over med de hellige - og kanskje svette - tommelen. For noen har tatt et skjermbilde av det nevnte bildet, som nå er slettet.

 

Profilen 'franciscus' er nettopp pavens offisielle konto. Men om det er paven selv eller en PR-ansatt som har kommet til å like bildet er ennå ikke kjent. Men en Vatikan-granskning må nå finne det ut.

Men herregud, han er jo bare en mann....

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.