Prins Harry har fått sin første jobb etter kongelig exit

29/03/2021 13:13

Emma Sletta

Gossip
Etter å ha pensjonert seg fra sine kongelige plikter, har prins Harry nå fått sin første jobb.

Hertugen av Sussex har fått en jobb, og han selv sier han ønsker å "ha innflytelse" etter å ha blitt utnevnt som en del av ledergruppen hos BetterUp Inc, et selskap som fokuserer på coaching og mental helse verdt £ 10.8 milliarder.

Det er The Wall Street Journalsom har avslørt at36-åringen tar opp sin nye jobb et år etter at han forlot sine kongelige plikter.

«Jeg har til hensikt å hjelpe ved å påvirke folks liv», skriver Harry i en e-post til The Wall Street Journal.

"Proaktiv coaching gir uendelige muligheter for personlig utvikling, økt bevissthet og et generelt bedre liv," fortsetter han.

BetterUp ceo Alexi Robichaux sa at mens prins Harry ikke vil ha lederansvar for ansatte, forventes han å være en del av møter og spesielle bedriftsarrangementer.

"Det er en meningsfull og kjøttfull rolle," sa han.

Han avslørte også at han hadde begynt å snakke med prins Harry i fjor, etter å ha blitt introdusert til ham gjennom en felles venn.

Det er ikke klart hva hans lønn vil være eller om han vil bli betalt i det hele tatt. Men han er nå på selskapets hjemmeside, hvor han har fått tittelen Chief Impact Officer.

I en tekst akkompagnert av et bilde av prins Harry i svart og hvitt, beskrives han som en «humanitær, militær veteran, mental velværeforkjemper og miljøforkjemper».

«Som medgrunnlegger av Archewell er han fokusert på å drive systemisk endring på tvers av alle lokalsamfunn gjennom veldedighetsarbeid samt kreative aktiveringer», står det også i teksten.

BetterUp er en karriere og liv coaching plattform som tilbyr et utvalg av trenere for å hjelpe sine kunder. Ifølge The Sun ble selskapet verdsatt til £ 10.8bn forrige måned.