Prins Harry i skandaløs avsløring: I dialog med Trump og Putin

26/06/2023 18:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Avslørende detaljer om den engelske prinsens planer har dukket opp.

Hva har skjedd den første tiden etter at Donald Trump og Vladimir Putin endte opp med å bli de skandalerammede menneskene de er i dag?

Det skulle visstnok den britiske prins Harry gjerne ha et svar på.

Ifølge en ny avslørende artikkel fra næringslivsmagasinet Bloomberg skulle den britiske prinsen gjerne hatt Donald Trump og Vladimir Putin som gjester i podkasten «Archetypes», der de sterkt kritiserte nasjonale lederne skal ha uttalt seg om sin barndom og oppvekst.

Her skal den intime samtalen med de to gjestene gi et klart innblikk i hva som har formet dem til å være de individene de er den dag i dag.

Samtidig kan Bloomberg også avsløre at Facebook-grunnlegger Zuckerberg også har mottatt en invitasjon til å besøke den 38 år gamle prinsen for en prat under fire øyne og to mikrofoner.

Men gjestelisten stopper egentlig ikke der.

I et annet podkastformat skulle Harry også ta en prat om religion og åndelighet – så naturlig nok sto pave Frans på ønskelisten over interessante mennesker prinsen ønsket å snakke med.

Hvis du lurer på hvorfor du aldri har klart å finne Princes podcast på noen podcast- eller strømmetjenester, er det en god grunn til det.

I motsetning til majoriteten av verdens befolkning, har Spotify ikke hatt noen problemer med å si nei til prinsen.

Ifølge rapporter var Harrys planer for prodcast-formatet for urealistiske og tvilsomme. Videre kunne de av erfaring konkludere med at verken Putin eller Zuckerberg er akkurat «åpne bøker» under intervjuer. Derfor ble «Archetypes» aldri mer enn en salgspitch til Spotify som takket nei til prinsens idé.