Prins Harrys forlovede viser frem kroppen: Se Meghan Markle i frekt nissejente-kostyme

12/12/2017 19:45

Anniken Hauge

Gossip
Prins Harrys forlovede, skuespilleren Megan Markle, blant annet kjent fra den populære serien ‘Suits’, ha blitt utsatt for stor mediedekning siden parets offentliggjørelse av forlovelsen.

I slutten av november fortalte paret i et felles intervju på tv at de var forlovet. Prins Harry fridde til Meghan Markle mens han lagde mat i huset sitt i Nottingham Cottage på Kensington Palace.

De to møtte hverandre gjennom en felles bekjent, og ved første blikk ble den 33-årige prins forelsket i den 36-årige skuespillerinnen.

Som kommende medlem av den britiske kongefamilien utsettes Meghan Markle for mye medieomtale. 

Nå har bilder fra Meghans fortid begynt å florere rundt på nettet. Bilder som blant annet viser skuespiller i et kinky nissejente-kostyme. 

Bildene er fra Meghan Markles tid som ‘koffertjente’ i den britiske utgaven av programmet ‘Deal Or No Deal’. I andre sesong av det populære tv-showet bar hun et sexy nissekostyme.

Du kan se det sexy bilde nedenfor:

Bilderne er fra 2006 og viser en 25-årig Meghan Markle som prøver å slå gjennom i tv-bransjen.

Meghan Markles tidligere modell-venninne fra programmet, 38-årige Tameka, forteller ifølge Daily Mail at Meghans drøm alltid har vært å bli en stor og anerkjent skuespiller:

- Meghans forhåpninger var å vinne en Oscar eller å slå gjennom på Broadway. Når du er iført en lårkort kjole, høye hæler og bryster som er tapet sammen for at give ekstra kløft, så er det altså lang vet til seriøst skuespill, forteller modellen Tameka.

Allikevel lykkes Meghan Markle i 2011 å få en stor rolle i den amerikanske tv-serien ‘Suits’. Hatten av for det.

Du kan se flere bilder av Meghan Markle som koffert-jente her.

Les også: Farmen-Kristian på finalefesten: Derfor tilgir han fortsatt ikke Geir Magne

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.