Prins William bryter tausheten: Her er hans første uttalelse etter Kates kreftsjokk

11/04/2024 09:55

Emma

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Tronarvingens første offentlige ord siden konas kreftmelding handler om noe ganske annet.

Flere har ventet på at prins William (41) skulle snakke ut etter at kona, prinsesse Kate (42), i mars kunngjorde for offentligheten at hun hadde fått kreftdiagnosen.

Nå har det endelig skjedd: Prins William er avsender av en historie på parets felles og offisielle Instagram-profil for første gang siden kunngjøringen.

Men tronarvingens ord handler ikke om verken kona eller kreften.

I stedet har prins William delt et innlegg fra fotball- og landslagsspiller Rachel Day, som forteller at hun har valgt å slutte å spille internasjonalt.

Foto: Instagram

Historien sier:

"Takk for så mange uforglemmelige prestasjoner, Rachel Day. Nå kommer det mange flere mål til Villa! W."

W'et på slutten er måten tilhengere av den kongelige profilen kan identifisere at avsenderen er prins William.

Prinsesse Kates kreft ble oppdaget da hun gjennomgikk en planlagt mageoperasjon i januar.

Hun delte den triste nyheten i et videoinnlegg i midten av mars - kanskje på grunn av mye press, ifølge en kongelig ekspert.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.