Prins William overrasker med ny frisyre: Dramatisk og modig

19/01/2018 15:30

Anniken Hauge

Gossip
Torsdag overrasket prins William med en ny frisyre da han skulle holde tale under et arrangement i London.

Prins Wiliams hår har vært litt på denne tynne siden de siste årene. Men nå ser det ut til at han tar konsekvensen av sin svinnende hårprakt. 

Torsdag overrasket prins William nemlig med en ny frisyre, da han skulle holde tale under et arrangement i London.

Det skriver mediet Hollywood Life.

Prins William møtte opp med en helt ny og kort frisyre. Ifølge Hollywood Life skal det være prinsens kommende svigerinne Meghan Markle som overbeviste ham om den nye sveisen.

Et stil prins Williams kone angivelig setter pris på:

- Kate er helt støttende overfor valget av ny look. Hun har ertet ham i åresvis for hans etterhvert helt skallede hode. Vittighetene er bare for moro skyld, men det er ingen tvil om at hun har ventet på at han skulle få seg en ny frisyre. Hun er veldig glad for at han endelig gikk med på det. Hun giver Meghan æren for at han tok det siste steget, uttaler en kilde til Hollywood Life.

Ifølge kilden skal Kate ha planer om flere tiltak relatert til ektefellens utseende og har nå alliert seg med Meghan Markle. Prins Williams bedre halvdel skal angivelig ha et ønske om at han kler seg i dress med et annet snitt og mer avslappet såkalt 'Californian style'.

Prins Williams nye look har skapt store overskrifter i mediene, hvor frisyren blant annet blir kalt for et dramatisk og modig valg som utstråler selvtillit. Også på det sosiale mediet Twitter har prinsens nye frisyre fått stor oppmerksomhet, og mange har delt bilder av den kortklippede William.

I april blir prins William og Kate foreldre igjen når deres tredje barn kommer til verden. Fra før av har de to år gamle prinsesse Charlotte og fire år gamle prins George.