Prins William sjokkerer: Spøkte han nettopp om prinsesse Kates fototabbe?

19/03/2024 11:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den britiske prinsen skal ha kommet med en indirekte vits om sin «savnede» kones evner i Photoshop.

Ingen i den britiske kongefamilien ønsker kanskje å gjøre offentligheten oppmerksom på hvor prinsesse Kate befinner seg, men ektemannen virker ikke spesielt bekymret for det.

Han virker heller ikke spesielt tynget av den kongelige fotoskandalen, der hans «savnede» kone ble bisart tatt på fersken i å dele et tydelig redigert familiebilde.

I alle fall skal prins William ha kommet med en indirekte vits om Photoshop-tabben da han torsdag var ute i offentligheten for å utføre sine kongelige plikter.

Det skriver The Sun.

Ifølge britiske medier var prins William på besøk på et ungdomssenter i London hvor han pyntet kaker, og da glasuren viste seg å være mer tungvint enn som så, kastet han vitsen:

– Det er kona mi som er den kunstneriske, sier han og ler.

Sosiale medier har strømmet inn med kommentarer fra folk som tolker uttalelsen som en vits om prinsesse Kates Photoshop-ferdigheter.

- Det høres ut som et rot på hennes manglende evner i Photoshop. Den skallede vennen er litt av en bølle, skriver en på X for eksempel.

«Wow, han mobber sin egen kone nå», sa en annen.

Den berømte fototabben startet som kjent søndag da prinsesse Kate delte et familiebilde på Instagram.

Kort tid etter begynte flere og flere å påpeke feil i bildet, noe som fikk noen av verdens største nyhetsbyråer som AP, Reuters og Getty til å trekke bildet fra arkivene sine.

Mandag måtte prinsessen se ned på sine gråtende knær og innrømme at bildet hadde vært en tur i Photoshop.

Skandalen har vakt ekstra oppsikt fordi mysteriet rundt Kate Middleton allerede var ekstremt, ettersom hun - bortsett fra noen kornete bilder - ikke har blitt sett siden desember.