Prinsessen har fått parkeringsbot

23/02/2024 21:00

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Selvom man er kongelig, skal man følge reglene.

Den svenske prinsessen Madeleine bor sammen med familien i Florida, USA.

Men selv om den 41 år gamle svenske prinsessen har sluppet unna trafikkforseelser før på grunn av sin kongelige status, gikk den ikke nylig inn i Guds eget land.

Her kan Svensk Damtidning  avsløre at prinsesse Madeleine fikk parkeringsbot.

Svenske medier har ikke minst fanget et bilde av prinsessen med boten - som er ventet å være på rundt 300 danske kroner - i hånden.

Boten var klar i tillegg til prinsesse Madeleines ulovlig parkerte bil da hun kom ut fra en lunsj med noen venninner på restauranten KoKo By BAKAN i Miami, skriver Svensk Damtidning.

Det er heller ikke første gang prinsesse Madeleine har hatt politiet på nakken på grunn av sin oppførsel i trafikken.

Noen dager før bryllupet med Chris O'Neill ble hun stoppet av politiet hjemme i Stockholm for å ha kjørt sin svarte Volvo i et kjørefelt reservert for busser og drosjer.

Her slapp imidlertid prinsesse Madeleine unna boten fordi bilen tilhørte det svenske hoffet og derfor fikk spesiell tillatelse til å bruke banen, heter det i forklaringen til Expressen.

Det ble heller ingen bot da den svenske prinsessen, som nybegynner, kjørte bilen sin gjennom en gågate for tjue år siden.

Prinsessen klarte å kjøre forbi syv skilt som informerte om ingen kjøring på Nybrogatan på Östermalm, skrev Aftonbladet den gang.

Men denne gangen slapp ikke prinsesse Madeleine unna en bot da hun nylig parkerte ulovlig i Miami.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.