Realitystjernen og tidligere modell setter brystene sine til salg for svimlende beløp

17/03/2022 08:56

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er nå mulig å bli den stolte eieren av Katie Prices brystimplantater hvis du har en liten formue som kan brukes til det spesielle formålet.

Britisk TV-personlighet, realitystjerne, tidligere modell, sanger og forretningskvinne Katie Prince har lagt ut en uvanlig vare til salgs.

Det skriver britiske Ladbible.

Den 43 år gamle TV-personligheten, som har blitt nummer to i british Melody Grand Prix, avslørte i en «historie» på Instagram at brystimplantatene hennes er i salg for hele 1 million pund (omtrent 8,9 millioner).

Det bisarre salgsinnlegget ble delt i forbindelse med at hun var i Tyrkia for å gjennomgå sin "største brystoperasjon til dags dato", som ifølge flere medier er hennes 13. av slagsen.

Imidlertid har realitystjernen, som hadde sin første brystforstørrelsesoperasjon i 1998 og har hatt utallige kosmetiske operasjoner siden, kunngjort at det er mere som hennes 24. av den slags operasjoner.

I 2015 fikk hun fjernet implantatene sine på grunn av komplikasjoner, men det har ikke stoppet den tidligere modellen fra å få inn nye, og hun skrev følgende på sin "historie" på Instagram her om dagen etter operasjonen i Tyrkia:

"De sier min 13. brystoperasjon, nærmere min 24. må si at det ikke er min største, mine største [implantater] er i en safe til salgs for en million pund [...].

Den tidligere modellen skrev også at du bare skulle legge ut en privat melding på Instagram eller en e-post til henne hvis du var interessert i å kjøpe dem.

Et tilbud realitystjernen faktisk kom med i 2016, skriver på sosiale medier Twitter:

'Brystimplantatene mine er i salg for £ 1,000,000.00, e-post [email protected] å kjøpe, legge inn et bud eller for mer info! Bare seriøst bud alt annet vil ikke bli lest [...]."

På den tiden trodde mange av fansen hennes at det var en April Fool's Day, men Price forklarte senere at hun var helt seriøs med salgsinnlegget, som hun igjen har delt. Denne gangen på Instagram.