Rema 1000-arving: Hånd i hånd med Beckham

08/05/2024 10:41

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Rema-arvingen er sett hånd i hånd med Beckham sønn.

Natt til søndag forsøkte det kanskje nye kjendisparet å forlate en nattklubb i Hollywood, Los Angeles, gjennom en bakdøren hånd i hånd.

Cruz Beckham (19) og Victoria Reitan (23) deltok i 35-årsfeiringen til superstjernen Chris Brown.

Cruz hadde på seg hvite jeans og en brun hettegenser, og han hadde også en skinne på venstre fot, et tegn på at han altså nylig har skadet beinet. Men det holdt han altså ikke vekk fra festlighetene.

Victoria Beckham, Cruzs kjente mor, har hatt på seg en lignende skinne noen uker tidligere etter et fotbrudd hun fikk på et treningsstudio.

Artikkelen fortsetter under bilde...

Foto: Skjermbilde fra Instagram

Prøvde å gjemme seg

Victoria Reitan, også kjent under artistnavnet «Bby Ivy», var iført en iøynefallende rød kjole og høyhælte sko. Hun holdt mobiltelefonen i venstre hånd og bar en matchende Louis Vuitton-veske over høyre skulder.

De forsøkte først å skjule seg bak noen biler. Men amerikanske paparazzifotografer klarte likevel å fotografere dem mens de gikk hånd i hånd nedover gaten.

Det er heler ikke første gang at de to milliardær-arvingene blir fotografert sammen; de ble også sett på en motemesse i Paris i mars, hvor hele Beckham-familien var samlet i forbindelse med moren Victorias moteshow.

Victoria Reitan er datter av Magnus (48) og Siv Beate Reitan (51), mens Cruz Beckham er sønn av den verdensberømte fotballspilleren David Beckham (48) og tidligere Spice Girls-medlem og moteikon Victoria Beckham.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.