Rystet kongefamilien: Prøvde å snoke i prinsesse Kates legejournal

23/03/2024 13:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En intern gransking er satt i gang etter påstander om at sykehusansatte har forsøkt å få tilgang til prinsessen av Wales' medisinske papirer.

Et velrenommert sykehus i London har kommet i sentrum for en pinlig etterforskning etter påstander om at ansatte forsøkte å få tilgang til Kate Middletons private medisinske journaler.

Hendelsen skal ha funnet sted i januar da Kate (42) ble innlagt på The London Clinic og  har rystet den britiske kongefamilien, ifølge The Mirror.

Minst én ansatt er mistenkt for å ha forsøkt å få tilgang til den taushetsbelagte informasjonen.

Ifølge en kilde nær sykehuset, The London Clinic, har det blitt avslørt et alvorlig sikkerhetsbrudd som kan være svært skadelig for sykehuset, som er kjent for diskret å behandle medlemmer av kongefamilien, så vel som andre fremtredende personligheter.

Sykehuset, som åpnet i 1932, har behandlet mange kongelige gjennom årene, inkludert avdøde dronning Elizabeth og prins Philip.

Ledelsen ved stedet har derfor umiddelbart tatt kontakt med kongefamilien og lovet å sette i gang en grundig etterforskning av saken.

London Clinic nektet å kommentere påstandene, men understreket at "alle pasienter fortjener fullstendig privatliv og konfidensialitet".

Prinsessen, som stort sett har holdt seg unna offentligheten siden hun ble utskrevet 29. januar, har valgt å ikke oppgi årsaken til sykehusoppholdet.

Foreløpig er planen at hun tidligst skal tilbake til hverdagen som aktiv prinsesse etter påske.

Løftet har imidlertid ikke klart å stoppe spekulasjonene om tilstanden hennes. Og det hjelper heller ikke saken at Kate nylig la ut et familiebilde som viste seg å være grovt manipulert.