Sangerinne erklært død: 'Jeg har bare gått ned i vekt'

23/11/2017 17:00

Anniken Hauge

Gossip
Aretha Franklin lever i beste velgående tross mindre skavanker. Det var viktig for henne å understreke etter hun nylig ble erklært død.

Etter det oppstod rykter om at soul-artisten Aretha Frankling hadde gått bort, var det viktig for henne å understreke at hun lever i beste velgående, dog med mindre helseproblemer.

Tirsdag morgen dukket hashtaggen #RipArethaFranklin opp på Twitter, og "nyheten" om den anerkjente sangerinnens bortgang spredte seg deretter raskt i sosiale medier.

Men den 75-årige soul-sangerinnen er ikke død:

- Jeg har det fint, jeg har bare gått ned i vekt på grunn av bivirkningene ved noen medisiner jeg tar, forteller hun til magasinet US Weekly

Det var en fake Aretha Franklin-profil på Twitter som startet de falske ryktene, som på kort tid ble retweetet flere tusen ganger.

Shaun Robinson, representant for Aretha Franklin, oppdaterte fans kort tid etter på Twitter for å avkrefte ryktene: 

- God morgen, alle sammen. Jeg snakket akkurat med en familievenn av Aretha Frankling i hjembyen min Detroit. De snakket med Aretha for kort tid siden, og ba meg fortelle dere at nyhetene som svirrer rundt ikke er sanne. Ha en god dag, skrev hun tirsdag.

Tidligere i år annonserte 75-åringen at hun offisielt legger opp. Den suksessfulle sangerinnen har vunnet hele 18 Grammy i løpet av sin kariere.