Separasjonsrykter rundt Hailey og Justin Bieber: Skilsmisse etter seks års ekteskap?

28/04/2024 22:00

Sofie

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ifølge ryktene skal paret ha gått fra hverandre.

Ifølge ryktene har «it-paret» Justin og Hailey Bieber støtt på problemer i ekteskapet.

Under Justins 30-årsdag i begynnelsen av mars, så det ut til at gifteringen manglet på flere bilder Hailey la ut av ham på Instagram, noe som førte til rykter om ekteskapelige problemer.

Problemene i ekteskapet ble enda tydeligere da Hailey innrømmet at hun tvilte på forholdet deres mange ganger.

"Jeg ringte moren min og gråt og sa: 'Jeg kan ikke gjøre dette.' Men jeg har elsket denne personen så lenge og nå er det ikke tiden for å gi opp," sa hun til W Magazine i fjor.

Haileys følelse av usikkerhet er der fortsatt, og InTouch rapporterer at hun ikke er klar for en skilsmisse, men trenger en pause. «Hailey vil ikke skilles.

Hun vet at Justin føler seg såret og forvirret, men hun er fortapt. Hun vil bare ha en liten pause," sa en kilde til magasinet.

Situasjonen ble forverret av det faktum at Justin har vært mye hjemme på grunn av Ramsay Hunts syndrom, en sykdom som tvang ham til å avlyse turneen i 2022. I mellomtiden har diskusjoner om fremtiden og barn blitt en kilde til konflikt. Justin har uttrykt et ønske om barn, mens Hailey ikke føler seg klar for å bli mor.

"Hailey er syk. Hun trenger litt tid til å finne ut av ting på egenhånd," avslører en kilde til InTouch.

I mellomtiden har både Haileys far, Stephen Baldwin, og pastoren i parets kirke bedt sine følgere på sosiale medier om å be for paret, noe som tyder på at problemene deres har vært til å ta og føle på en stund.

Avisen Vekkans NU! nylig rapportert at konfliktene ikke er nye; paret har opplevd flere vanskelige perioder i løpet av ekteskapet.

Haileys rykte om en affære med en milliardær, som hun raskt måtte avkrefte, har også lagt ekstra press på forholdet.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.