Sex og City-stjernen anklages for seksuelt overgrep mot to kvinner

17/12/2021 09:46

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
To kvinner kommer med overgrepsanklager mot stjernen.

Zoe*, 40 og Lily*, 31, har hevdet at de ble overfalt av skuespilleren - som spiller Mr. Big i hitserien og påfølgende oppfølger - og har avslørt for The Hollywood Reporter at det har brakt smertefulle minner til overflaten når de har sett forskjellige reklamer og rapporter om HBO Max' 'And Just Like That'.

Hendelsene skal ha funnet sted i Los Angeles i henholdsvis 2004 og New York i 2015.

Den første påståtte hendelsen skal ha funnet sted etter at Zoe begynte å motta "flørtende" tekstmeldinger fra skuespilleren.

Hun skal ha dukket opp i leiligheten hans etter å ha blitt bedt om å levere tilbake en bok da han angivelig kysset henne «mens hun gikk inn døren».

Zoe hevder at Noth deretter voldtok henne: "Jeg ropte "stopp"... Og det gjorde han ikke."

Den andre påstanden kommer fra Lily, som jobber som journalist og var 25 år da den påståtte hendelsen fant sted.

Hun hevder hun ble invitert ut på middag av Noth og ble senere invitert tilbake til leiligheten hans etter at restauranten hadde stengt for å se whiskysamlingen hans.

Mens han var i leiligheten, begynte skuespilleren angivelig å kysse henne. Først "underholdt" hun forsiktig hans fremskritt, men så trakk han buksene ned og hun sto foran ham.

Etter at Noth angivelig tvang seg på henne, hadde han sex med Lilly i en stol. De sto foran et speil.

Hun gråt mens det skjedde.

Zoe forklarte at hun bestemte seg for å kommentere påstandene etter å ha sett ham gjenta sin rolle i Sex and the City og etter å ha begravet den i så mange år.

Noth benekter påstandene i en uttalelse til The Hollywood Reporter. Han hevder at «påstandene fra folk jeg møtte for mange år, til og med for flere tiår siden, er kategorisk falske». Noth sier også at han ikke har overfalt disse kvinnene.