Shannen Doherty deler hjerteskjærende nyheter om kreftbehandlingen

22/06/2023 17:30

Emma

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Det er Brendas familie som kunngjør den triste nyheten...

Shannen Doherty er fortsatt et symbol på utholdenhet og mot. Nylig ble Beverly Hills 90210 -stjernen offentlig med oppdateringer om kampen hennes med kreft og delte dessverre noen knusende nyheter med fansen.

Dohertys stadium fire brystkreft har spredt seg til hjernen hennes. Hun beseiret kreft en gang, men ble igjen diagnostisert i februar 2019. Siden den gang har hun dokumentert sin reise og snakker åpent om utfordringene livet med kreft gir.

Tirsdag la Doherty ut en video på sin Instagram-profil av at hun får behandling mens tårene fyller øynene hennes. Bildeteksten til videoen begynner med: «12. januar 2023».

– 5. januar viste CT-skanningen at det var metastaser i hjernen. Videoen fra i går viste prosessen med å bli tilpasset masken som man bærer under strålebehandling til hjernen, heter det i bildeteksten.

– 12. januar gikk første runde med strålebehandling av stabelen.

– Min frykt er åpenbar. Jeg er ekstremt klaustrofobisk og mye skjedde i livet mitt, skrev Doherty.

"Jeg er heldig som jeg har fantastiske leger som Dr. Amin (Mirhadi) og de fantastiske teknikerne på Cedar Sinai. Men den frykten...Uroen...Tidspunktet for det hele... Slik kan kreft se ut."

Dagen før hadde hun lagt ut en retrospektiv video fra januar der hun ble utstyrt med en termoplastmaske som dekket ansiktet og halsen.

Dohertys venner viste sin støtte og la igjen oppmuntrende meldinger. Regissør Kevin Smith sendte henne en rørende melding og kalte henne sin «uunnværlige venn».

"Heier på deg, min uunnværlige venn. Du har vært en så uredd fighter hele livet, så det er forståelig at du er litt redd innimellom. Men etter hvert som disse øyeblikkene går, la den uovervinnelige Doherty-ånden ta over igjen. Jeg elsker deg så høyt, min Mallrat," skrev han.

Sarah Michelle Gellar var blant dem som viste sin støtte til den tidligere Charmed-medskuespilleren.

Doherty selv la ut en serie bilder fra vennene sine, inkludert Gellar, og takket dem for deres enorme støtte. I et tidligere innlegg beskrev skuespilleren moren som "et fyrtårn av lys, en uuttømmelig kilde til støtte og kjærlighet, og et av favorittfolkene mine."

Etter hennes første diagnose i 2015 saksøkte Doherty sin tidligere manager for å forlate henne uten helseforsikring, noe som forsinket legenes diagnose av brystkreft. Det ble senere avslørt at hun har inngått et forlik.

Vi håper inderlig at Shannen Doherty vil komme seirende ut av kampen mot kreft.