Sjokkerende avsløring: Dette familie medlemmet spurte om hudfargen

29/11/2021 10:13

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Etter Harry og Meghans intervju med Oprah Winfrey har flere spekulert i hvem som kom med spørsmålet om hudfarge.

Prins Charles skal ha sagt høyt at han lurte på om Meghan og Harrys barn ville ha en mørkere hudtone.

«Jeg lurer på hvordan ungene kommer til å se ut.»

Det var det 73 år gamle prins Charles skulle si til sin 74 år gamle kone Camilla da de satte seg ved frokostbordet 27.november 2017. Det var bare noen timer etter at forlovelsen mellom prins Harry og Meghan Markle ble kunngjort.

”Tja, helt fantastisk, jeg er sikker på» skulle en litt overrasket Camilla ha svart på spørsmålet.

Med en senket stemme utdypet Charles spørsmålet sitt: "Jeg mener, hvordan tror du barnas hudfarge vil være?"

Foto: Shutterstock.com

Det er slik en samtale burde ha funnet sted, ifølge en velplassert kilde som bidrar til Christopher Andersens bok «Brothers and Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan», som utkommer tirsdag i denne uken. Det er det Pagesix og TMZ som skriver.

Samtaler om hudfarge

I det eksplosive intervjuet med Oprah Winfrey avslørte den 37 år gamle prins Harry og 40 år gamle Meghan Markle - hvis mor er svart og far er hvit - blant annet at en "senior royal" i den britiske kongefamilien skulle ha spekulert i hudfargen til deres fremtidige barn.

I intervjuet fra mars sa Meghan Markle at det var «bekymringer og samtaler om hvor mørk huden ville være når han blir født ... Dette var samtaler familien hadde med Harry."

Så det har angivelig vært samtaler mellom prins Harry og minst en person fra kongefamilien.

Om den personen parret hentyder til er Prins Charles, konkluderer forfatteren av den kommende boken, dog ikke.

Forfatteren presenterer det derimot som om Charles' nysgjerrighet burde være ganske uskyldig. Men da spørsmålet ble hørt av ansatte ved hoffet, ble det forvrengt da det gikk fra munn til munn.

Foto: MEGA

Så når det når til Meghan og Harry at prins Charles skulle ha stilt det spørsmålet ved frokostbordet, skulle ordene ha blitt vridd for å få det til å høres rasistisk ut.

"INGEN TEGN TIL RASISME"

Prins Harry skal ha blitt frustrert og sagt noe til sin far om uttalelsen, ifølge boken. Prins Charles skal ha sagt at han var «overfølsom for saken».

39 år gamle Prins William skal ha kalt hudfargeproblemet «taktløst», men «ikke et tegn på rasisme i familien».

En talsperson for den britiske kongefamilien sa til New York Post at det er fiksjon og at det ikke er verdt å kommentere.

Forfatteren hevder også at dronning Elizabeth burde ha fått et bilde av Harry, Meghan og sønnen Archie fjernet fra kameravinkelen da hun kom med en kunngjøring i julen 2019.

«De er alle fine, bortsett fra en,» skulle hun ha sagt om en serie bilder på bordet ifølge en insider.

Men vi trenger ikke det bildet, la hun angivelig til.

Prins Harry og Meghan Markle gikk av som seniormedlemmer i den britiske kongefamilien 8. Januar 2020.

Harry har sagt at rasisme i kongefamilien var mye av skylden for at de måtte forlate den britiske kongefamilien og Storbritannia.

 

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.