Sjokkerende nyheter fra kongefamilien: Diagnostisert med brystkreft

26/06/2023 19:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter en rutineundersøkelse ble det funnet bekymringsfulle nyheter.

Søndag 25. juni kom det håpefulle, men likevel bekymringsfulle, nyheter fra det engelske kongehuset. 

En talsperson fra kongefamilien kunne informere media Hallo! om at Sarah Fergusen, hertuginnen av York og ekskone til prins Andrew, har gjennomgått en større brystkreftoperasjon.

Nyheten om operasjonen kommer kort tid etter den triste nyheten om at hertuginnen hadde testet positivt for brystkreft etter en rutinemessig mammografi.

Heldigvis er meldingen fra talspersonen at operasjonen gikk som forventet. 

– Hun (hertuginnen) ble informert om at hun måtte gjennom en operasjon, som har vært vellykket. Hertuginnen får den beste medisinske behandlingen og legene hennes har fortalt henne at prognosen er god. Hun er nå i bedring sammen med familien, heter det i uttalelsen fra talspersonen til media. 

I følge talspersonen ønsker hertuginnen også å uttrykke sin enorme takknemlighet til det medisinske personalet som hjalp henne gjennom forberedelsen, operasjonen og restitusjonen.

Operasjonen fant sted ved det private King Edward VII Hospital i England, som har behandlet flere medlemmer av kongefamilien i flere tiår.

Det er ikke bare den vellykkede operasjonen hertuginnen kan feire i disse dager.

Ferguson kunne også ønske datteren sin, prinsesse Eugenie, gratulerer med fødselen av sønnen/hertuginnens barnebarn, Ernest.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.