Sofia Vergara med rumpa i været: Deler vågalt toppløst bilde

01/07/2023 12:30

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
”Modern Family”-skjønnheten overlater ikke mye til fantasien.

Sofia Vergara, mest kjent for sin rolle i komedieserien "Modern Family", kan ha fylt 50 år, men det endrer ikke det faktum at hun ikke har noe problem med å ødelegge følgerne sine.

Et nytt bilde på Instagram-profilen hennes avslører dette.

På bildet, der hun ligger på magen ved bassenget kun iført en liten, svart bikinibunn, er fritt tilgjengelig på hennes offentlige Instagram-profil, slik at du ikke trenger å følge henne for å se fordelene.

Bildet, som i skrivende stund har i underkant av 1.200.000 likerklikk, er tatt i det vi antar er bakgården hennes.

Bildet har også fått en rekke brukere til å hylle det vakre bildet av skuespilleren.

"Jeg tror ikke det er en vakrere kvinne i verden," skrev en bruker.

"Hun har det fortsatt," sa en annen, mens en tredje la til: "Bare se på skjønnheten."

Dette er ikke første gang skjønnhetsikonet har blitt sett dele "avslørende" bilder på det populære sosiale mediet. Ofte legger hun ut bilder fra arrangementer der hun har på seg en tettsittende kjole som fremhever formene hennes. Men hun har også tidligere delt bikinibilder der det er tydelig å se at hun vedlikeholder kroppen sin.

Ifølge Mirror har hennes personlige trener, Jennifer Yates, tidligere avslørt at det først og fremst skyldes pilates.

"Vi gjør mye knebøy og markløft, og vi gjør også mange øvelser utenfor maskinen," sa Yates til Women's Health.

– I det siste har vi kombinert noen av de tyngre vektene for underkroppen hennes fordi hun vil ha litt mer masse, så vi har gjort en del øvelser med kettlebells.

Hun la til at Sofia er så dedikert til helse og kondisjon at hun til og med bærer sine "vekter og elastiske bånd med seg" når hun er på ferie.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.