Sophie Elise Isachsen har født: "Jeg var helt i sjokk"

01/05/2024 07:55

Emma

Gossip
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Den tidligere skandaleramte Sophie Elise Isachsen deler opplevelsen av å bli mor for første gang.

Det var en liten gutt. Og navnet hans begynner med H.

Det avslører den tidligere skandalerammede norske influenceren Sophie Elise Isachsen på Instagram, hvor hun har over 620.000 følgere.

Her deler hun et svart-hvitt-bilde av seg selv og sønnen med nyheten om at han endelig har kommet til verden.

– 29. april 2024 ble vi foreldre til en liten gutt, baby H. Det er vakkert og det sykeste jeg har opplevd, skrev Sophie Elise til bildet, som er prydet med en blå hjerte-emoji, akkurat idet kjæresten er tagget.

Foto: Skjermbilde fra Instagram

Han heter Vegard Jørstad og nevnes enda mer på Snapchat, der Sophie Elise har satt enda flere ord på opplevelsen til sine 366.000 følgere.

"Og så kom han endelig til verden, vår lille sønn. Jeg var helt i sjokk da han kom, og det tok meg ganske mange timer etterpå å lande. Jeg forsto ikke at HAN var min baby. Helt sinnssyk følelse. Men nå har jeg omfavnet det, og han er helt perfekt."

Kjæresten Vegard Jørstad, som hun har holdt så privat som mulig under svangerskapet, fikk også en takk i snap-story.

Og aldri i mitt liv har jeg vært så takknemlig for et menneske som jeg er for Vegard nå. Så trygt og godt.

I podkasten Sophie&Fetisha i sommer sa hun om kjæresten:

– Han er en privatperson og har ikke noe ønske om at være en offentlig person. Men samtidig, når man er meget forelsket, så er det svært ikke at dele ting, for man har lyst til at vise det frem.

Influenceren havnet i noe av en storm i 2023 da hun delte et bilde av seg selv, en venninne - som også var kjæresten til kronprinsessens sønn - og en pose hvitt pulver.

Det endte med, at Sophie Elise Isachsen måtte droppe jobben hos NRK, hvor hun hadde en podcast.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.