Spydighetene vil ingen ende ta: Piers Morgan refser igjen mot Markle og Harry

30/03/2021 21:40

Emma

Gossip
Piers Morgan, den kontroversielle TV-personligheten, har igjen slått ut på Meghan Markle og Harry på Twitter.

Private Eye magazine har delt på Twitter en liste som nevner de "logiske feilene" i Oprah Winfreys intervju med Harry og Meghan Markle, som har fått et enormt fokus.

«Jeg leser ikke tabloidmediene, men de er så ukomfortable at jeg måtte forlate landet», leser den første av ti elementer de har skrevet ned på listen.

Det skriver B.T.

Det er noe som har fått Piers Morgan til å smile.

Han har selv delt Private Eye Magazines innlegg på Twitter, og legger til tre smilefjes som gråter av latter. Han roser deretter bladet for deres gode arbeid.

Piers Morgan har slått ut på Harry og Meghan før. Han gjorde det da han var vert for TV-programmet 'Good Morning Britain', hvor han snakket kritisk om Meghan Markle spesielt.

Og kritikken forverret seg bare da intervjuet ble publisert.

"Jeg er rasende over det jeg har sett. Det var to timer med å smøre vår kongelige familie, monarkiet, alt dronningen har brukt livet sitt på," piers Morgan sa.

Han ble da fortalt at han ikke trodde på Meghan Markles uttalelser om at hun hadde dødd med selvmordstanker.

Som et resultat mottok kringkasteren ITV mer enn 41.000 klager, med folk rasende på Piers Morgans uttalelser. Men det var ikke bare med seerne at det forårsaket raseri.

Piers Morgans medvert, Alex Beresford, kalte Piers' uttalelser om Markle både djevelsk og patetisk. Piers Morgan fikk senere nok, hvorav han forlot studioet i rent raseri.