Stian Blipp og kona deler glad nyhet

09/07/2024 08:20

Emma

Gossip
Foto: ANTI/Fred Jonny/NTB
Foto: ANTI/Fred Jonny/NTB
Paret kommer med en glad nyhet.

Stian (34) og Jamina Blipp (34) har nå blitt hytteeiere, noe Stian nylig delte på Instagram.

"Vi ble hytteeiere litt spontant her...Noen som er interessert i å kjøpe en nyre og diverse gamingmemorabilia?" skriver Stian i innlegget.

Artikkelen fortsetter under bilde...

Foto: Instagram

Paret, som giftet seg i 2018, har to barn sammen: datteren Noelle (5) og sønnen Bowie (2). Nå har de tatt et nytt steg i familielivet ved å skaffe seg en hytte. Hvor hytten ligger, er foreløpig ukjent.

Det kommende året ser ut til å bli hektisk for familien Blipp. Ikke bare har de en ny hytte å forholde seg til, men deres eldste barn, Noelle, skal også begynne på skolen.

Stian har tidligere fortalt til Se og Hør at han til tider føler at han spiller en rolle i sitt eget liv.

"Til høsten er det skolestart og alt mulig. Jeg føler meg som en som spiller rollen som forelder, spesielt når Noelle skal begynne på skolen. Jeg spiller rollen som en fyr med et barn som skal begynne på skolen," sa han lattermildt, og la til:

"Jeg føler meg ikke så voksen som en fyr med et barn som skal begynne på skolen. Alt i alt går ting veldig bra, men jeg føler meg litt vel voksen."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.