Stort drama: Prins Harry og Meghan Markle involvert i biljakt

18/05/2023 05:50

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prins Harry og hertuginne Meghan Markle har vært involvert i en biljakt som kunne endt katastrofalt.

Prins Harry og Meghan Markle er vant til å være i pressen. Derfor er de sannsynligvis også vant til at fotografer er gale for å få bilder av dem.

Likevel er det neppe hver dag de er involvert i en biljakt fordi de vil vekk fra en pressefotograf.

Men akkurat dette skjedde tirsdag, skriver Sky News, ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge mediene har en talsperson for prins Harry uttalt at paret har vært involvert i en biljakt. Det ble videre uttalt at det kunne ha «endt katastrofalt».

Biljakten skal ha funnet sted etter at paret deltok på en prisutdeling i New York tirsdag. Tilsynelatende var en pressefotograf veldig ivrig etter å få akkurat det rette bildet. Derfor valgte han å sette etter dem med bil.

– Denne nådeløse jakten, som varte i mer enn to timer, resulterte i at bilene kolliderte flere ganger med andre sjåfører på veien, fotgjengere og to politibetjenter, sier prins Harrys talsperson ifølge Sky News.

I forkant av biljakten hadde paret deltatt på prisutdelingen Woman of Vision. Og det var faktisk ikke uten grunn at kjendisparet møtte opp til denne prisutdelingen.

Tvert imot hadde de dukket opp fordi Meghan Markle hadde blitt tildelt en pris under seremonien. Hun fikk prisen for sin innsats for å oppmuntre kvinner til å kjempe for likestilling.

I det siste har paret ikke vist seg offentlig sammen i samme grad som de har gjort tidligere.

Derfor var dette også første gang paret dukket opp sammen siden prins Harry var alene i London for å se kong Charles bli kronet.

Prins Harry vakte stor oppmerksomhet i denne sammenhengen. Dette fordi han bare var i landet i svært kort tid.

Etter kroningen gikk det bare noen timer før han satt på et fly. Han ønsket å fly raskt tilbake til Los Angeles, hvor han deltok på feiringen av sønnen Archies bursdag.