Superstjernens barn dominerer på sosiale medier

26/02/2018 15:00

Anniken Hauge

Gossip
Cindy Crawford dominerte som supermodell på 90 og 2000-tallet. Barna hennes Kaia og Presley Gerber har også deres helt egen fanskare - spesielt på det sosiale mediet Instagram.

Selv om verdenskjente modellene Kendall Jenner, Gigi og Bella Hadid og Cara Delevingne som har flest følgere på Instagram, så er Cindy Crawfords sønn Presley (18) og datteren hennes Kaia (16) bedre enn ovennevnte på et betydningsfult punkt. 

På tross av at de begge er relativt nye i bransjen og 'bare' har henholdvis 500.000 og 3 millioner følgere på Instagram, er Gerber-søsknenes følgere både raskere og bedre til å like, kommentere og dele når modellene publiserer videoer eller bilder.

Det viser en ny undersøkelse ifølge Independent.

I undersøkelsen har det sosiale mediet Instagram analysert en rekke modellers profiler for å finne ut av hvis følgere som interagerer mest – målut ut fra antallet personer som liker, kommenterer og deler.

Deretter har de offentliggjort en liste over de ti profilene. Overraskende nok er hverken Kendall Jenner, Gigi og Bella Hadid eller Cara Delevingne å finne på listen. Til gjengjeld fikk Kaia Gerber 6. plass, og broren hennes Presley kom på 5. plass i rangeringen.

Det var faktisk modellen Julia Ratner fra Ukrainia som stjal topplasseringen, selv om hun 'bare' har 39.600 følgere på Instagram. Den 18 år gamle modellen har gått for noen av de største navnene i bransjen inkludert Chanel, Valentino, Dior og Celine.

Det er gode gener å hente fra foreldrene Cindy Crawford og mannen hennes Rande Gerber. Her med de to barna deres Kaia og Presley. Foto: AP/ Kamil Zihnioglu

Kaia Gerber var bare 13 år da hun signerte med modellbyrået IMG Models og har siden blitt omfavnet av hele verdens motebransje. Den unge jenta har allerede dominert fashion weeks verden over, og gått for blant annet Saint Laurent, Prada, Burberry, Alexander Wang og Tom Ford.

Her går Kaia under fashion week 8. februar for Tom Ford. Foto: AP/ Bebeto Matthews

Søskenparet har hatt atskillige modelljobber sammen og familien på tilbringer mye tid sammen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.