Termindato er nå satt for William og Kates nye kongelige baby: 'Sett kryss i kalenderen og ta deg fri fra jobben'

17/10/2017 19:30

Anniken Hauge

Gossip
William & Kate.
William & Kate.
En britisk nyhetsoppleser i BBC klarte ikke å holde igjen hvor lite ekstatisk han var over den kongelige nyheten.

Den velkjente nyhetsoppleseren Simon McCoy i BBC har vært i gamet lenge, og er vant til å forholde seg profesjonelt til innholdet han daglig leser opp for millioner av seere.

Tidligere i dag hadde han dog litt problemer med å holde maska, da nyheten om William og Kates nyeste royale familiemedlems termindato ble kjent, og Simon McCoy skulle fortelle det gladelige budskapet videre til seerne, skriver Daily Mail.

Han klarte rett og slett ikke å vise hvor lite han brydde seg om denne 'nyheten', som Kensington Palace delte vi profilen deres på Twitter tidligere i dag.

Bare et øyeblikk etter nyheten om termindato i april var kjent, sa Simon McCoy til kamera: Jeg vet ikke helt hvor nyhetsverdig dette egentlig er, før han med sarkastisk mine oppfordret folk til å 'sette kryss i kalenderen' og 'ta fri fra jobb', for å ønske den unge royales ankomst til verden, skriver Daily Mail.

Den dyktige tv-veteranen er kjent for sin oppriktige tilnærming til nyhetsopplesning. Tidligere gledet han seere med sin litt ironiske dekning utenfor Lindo-fløyen ved St. Marys, som ledet opp til Prince Georges fødsel i 2013.

Ved å regne 9 måneder tilbake fra Kates termindato i april, ser det ut til at den kongelige babyen ble unnfaget i juli, muligens under en kongelig tur til Tyskland og Polen.

Kensington Palace melder forøvrig via Twitter at det kongelige paret skal på offisell visitt til Norge i starten av 2018.

Se videoen av nyhetsoppleseren på BBC rett nedenfor:

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.