Tom Cruises 26 år gamle sønn ser ugjenkjennelig ut i sjeldne bilder

07/02/2021 15:53

Emma

Gossip
Tom Cruises sønn er ugjenkjennelig i det hele tatt.

Tom Cruise og Nicole Kidmans adoptivbarn, Connor, er ugjenkjennelige. Den nå 26 år gamle Connor delte et sjeldent bilde som viste frem fangsten sin fra en fisketur han var ute med med noen kompiser i Costa Rica.

Connor, som delte bildet på sin Instagram-konto, ser veldig annerledes ut enn det fansen husker.

Det skriver Daily Mail.

 

«Vi tygger yellowfin tunfisk i dag!» tekstet Connor bildet på Instagram.

Han har på seg solbriller, beige shorts, og han har til og med skjegget på plass.

Nicole og Toms adoptivbarn

Tom Cruise og Nicole Kidman, som giftet seg i 1990, adopterte Connor i 1995. De hadde allerede en adoptivdatter, Bella, som nå er 28, som de hadde adoptert tre år tidligere.

Imidlertid var Cruise angivelig ønsker å se mer av Bella, og derfor han angivelig prøvde å overtale henne til å flytte inn i deres penthouse i London.

London penthouse koster Tom rundt £ 2.8million i måneden, og det kommer med et innendørs svømmebasseng og den beste utsikten du tør å drømme om.

Det har også blitt brukt flitting i denne tiden, som Tom Cruise har funnet seg i London, hvor han har skutt scener for Mission: Impossible 7.

Vil ikke bli kjent

Det sies at Toms adoptivdatter foretrekker å unngå medias søkelys, da hun ikke ønsker å bli kjent. Og det tyder ikke på at Tom Cruise, en av de rikeste Hollywood-stjernene, er økonomisk støttende.

Bella og Tom skulle imidlertid fortsatt ha et fint forhold, noe som ikke skal sies om hennes forhold til Nicole. De skulle ha mistet kontakten etter skilsmissen.

Kanskje dette er fordi Bella er en del av Scientolgy Church, mens Nicole ikke er det.

Nicole Kidman har imidlertid alltid vært veldig privat. Hun fortalte alle medier om de spurte om familien hennes.

"Jeg er veldig privat om det. Jeg ønsker å beskytte mine relasjoner, men jeg kan si at jeg vil sikkert gi livet mitt for mine barn," fortalte hun Who magazine.

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.