Ulrikke Brandstorp i sorg etter bryllup

17/06/2024 07:27

Emma

Gossip
Foto: Julia Marie Naglestad/NRK/NTB
Foto: Julia Marie Naglestad/NRK/NTB
”Jeg elsker deg”.

Fredag 7. juni ble en minneverdig dag for Ulrikke Brandstorp og Oskar Nordberg, da de ga hverandre sitt "ja" i et storslått bryllup i Spania. Det dypt forelskede paret har vært kjærester i over fire år og kan nå endelig kalle seg mann og kone.

Bryllupsfeiringen ble imidlertid preget av en sorg. Bare tre dager før den store dagen mistet Brandstorp nemlig sin kjære morfar.

På Instagram delte hun sorgen og minnene om ham med sine følgere.

"Verdens beste morfar og min aller største fan, eller FÆN som han alltid skrev i meldingene sine. Morfar var en klok mann som har gitt meg mange verktøy for å takle livet og alt det har å by på," begynte hun.

For å hedre sin morfar på bryllupsdagen, bestemte Brandstorp seg for å fremføre sin nye sang "Om hundre år" under seremonien. Hun fortalte hvor mye morfaren betydde for henne og hvordan han var hennes største forbilde.

"Morfar levde i øyeblikket, og jeg er helt sikker på at han var med oss på vår store dag, og at han vil være med oss hver dag fremover," skrev hun.

Brandstorp avsluttet innlegget med en rørende melding til sin avdøde morfar: "Kjære morfar. Jeg elsker deg! - Sangfuglen din."

Selv om bryllupsdagen ble med litt sorg, klarte paret å feire kjærligheten sin med masse glede, omringet av familie og venner, med minnene om Brandstorps morfar nært i hjertet.