Uventet leveranse på Farmen gjorde at en av deltakerne brøt helt sammen

25/01/2018 10:45

Anniken Hauge

Gossip
Onsdag ventet det en helt spesiell overraskelse til Farmen kjendis-deltakerne.

Under onsdagens episode av Farmen kjendis fikk deltakerne tradisjon tro brev hjemmefra.

Denne seansen er ofte tøft for mange av deltakerne, da de lever et relativt tøft og isolert liv, borte fra nære og kjære i lengre tid.

Gårsdagens episode var dog ekstra tøff for en av deltakerne, da storbonde Maiken  Wahlstrøm Nilssen (27) annonserte at det hadde kommet brev til deltakerne hjemmefra.

Da det endelig ble tid for å sette seg ned å lese brevene, knakk deltaker Lene Elise Bergum (46) fullstendig sammen.

- Jeg kjente at jeg ikke klarte å lese noe fra Jonas akkurat da. Det hadde vært en følelsesmessig dag med blant annet en barnebursdag, så jeg kjente at savnet var stort, sier hun til Se og Hør og fortsetter:

Lene Elise Bergum er en av årets deltakere på Farmen. Foto: Alex Iversen/TV 2

- Der og da tenkte jeg at jeg fort kunne velge å dra hjem dersom jeg fikk noe som var tøft.

Heldigvis fikk Bergum god støtte fra langrennsløperen Martine Ek Hagen (26) som også er deltaker i årets sesong av Farmen kjendis. De to satt sammen og gråt og trøstet hverandre mens de lest de hjertevarme beskjedene hjemmefra.

Det gjenstår fortsatt mye arbeid med ukesoppdraget og storbonde Maiken har vært irritert over at ikke alle jobber like raskt.

Dennis ble forøvrg valgt som førstekjempe av storbonden, noe som skapte dårlig stemning i gruppa. Søndag vil han velge ut hvem han skal kjempe mot i tvekamp.
 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.