Verdens vakreste ansikt er kåret

04/01/2022 09:33

Emma

Gossip
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Som alltid på denne tiden av året ser vi tilbake på året som har gått, og nok en gang har TC Candler kåret årets topp 100 beste mannlige og kvinnelige ansikter.

Enda et år har gått, og som alltid ser vi tilbake på året vi har lagt bak oss. Mange vil nok spesielt huske 2021 for koronapandemien, domsfældelsen i saken om George Floyd, Norges andre nedstengning, presidentvalget i USA og EM i fotball, men TC Candler ser i stedet tilbake på de vakreste menneskene.

Hvert år publiserer de en topp 100 av de vakreste ansiktene blant både menn og kvinner, og i år er ikke noe unntak.

Vinnerne de siste årene blant mennene har vært Aquaman-skuespilleren Jason Momoa (2018), den sørkoreanske sangeren Jeon Jeong-guk (2019) og den svenske YouTube-stjernen Felix 'PewDiePie' Kjellberg (2020).

Blant kvinnene har de vært kjendiser som modell Thylane Blondeau (2018), den kinesiske sangeren Chou Tzu-yu (2019) og modellen Yael Shelbia (2020).

Generelt har listen derfor vært en blanding av alle verdens nasjonaliteter, men i år er det de asiatiske landene som topper listen. Dermed er det i mennene tre i topp 5 som kommer fra Asia.

Førsteplassen gikk til modell Paing Takhon fra Myanmar, andreplass til australske Chris Hemsworth etterfulgt av den sørkoreanske sangeren Kim Tae-hyung på tredjeplass, amerikanske Timothée Chalamet på fjerdeplass og sørkoreanske Jeon Jeong-guk på femteplass.

Denne flotte modellen har stukket av med 1. plassen i år. Foto: Youtube

Chris Hemsworth stikker av med 2. plassen. Foto: WikipediaPhoto.

I kvinnenes topp-5 er også dominert av Asia, og førsteplassen gikk til den thailandske sangeren Lisa, og andeplassen ble tatt av Norges Emilie Nereng, tredjeplass gikk til den somalisk-amerikanske modellen Halima Aden, etterfulgt av den filippinske skuespilleren Ivana Alawi på fjerdeplass og amerikansk-sørkoreanske Nancy Jewel Mcdonie på femteplass.

Denne pene thailandske sangeren stikker av med førsteplassen. Foto: Youtube

Den nydelige norske matinfluenceren Emilie Nereng stikker altså av med en flott sølvmedalje. Foto: Youtube

Se hele topp 100 for menn her og for kvinner her.  

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.