Vil gjøre cannabis mere tilgengelig

07/10/2021 09:54

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
Verdensstjernen vekker stor oppsikt med nyt samarbeide.

Artisten bak hitsene som har toppet spillelistene i flere år, med hits som «Baby», «STAY» og ikke minst «Peaches» overrasker nå med en ny, oppsiktsvekkende «jobb».

Den 27 år gamle Justin Bieber skal nemlig begynne å selge cannabis. Det melder flere utenlandske medier, deriblant People

Sangeren har inngått et partnerskap med det Los Angeles-baserte selskapet Palms. Sammen skal de selge en limited edition-serie med cannabis, det bekrefter selskapet selv på Instagram Story. 

Deretter har hovedpersonen selv også lagt bilder opp av det nye produktet på hans egen instagram profil. 

Bibers bilde har inn til videre fått over 1 million likes og over 8.000 kommentarer.

«Målet vårt er å gjøre cannabis mer tilgjengelig for folk, og samtidig bidra til å avstigmatisere bruken av det», er blant annet noe av det selskapet Palms skriver på profilen deres.

Palms informerer også om at deler av salgsinntektene vil bli donert til ulike formål, blant annet «Last Prisoner Project» som kjemper for å avkriminalisere cannabis, og samtidig frifinne de som sitter fengslet for det.

Cannabis er dog ulovlig i Norge, men i noen delstater i USA, deriblant California, er det fullt lovlig å bruke det til fritidsbruk.

Navnet på den nye cannabis-serien til Justin Bieber har fått samme navn som en av Biebers mest populære låter, «Peaches». 

I refrenget på samme sang, er det en linje som refererer perfekt til dette samarbejdet («I got my peaches out in Georgia / I get my weed from California»). Om det har hvert planlagt vet vi ikke.