Flere står i kø for 14 år gamle Gustavs mirakelkrem: Kan hjelpe mot utbredte hudlidelser

14/05/2024 13:18

Sofie

Helse
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 14 år gamle Gustav Kalmar fra Ryomgård har laget en krem ​​som lindrer morens hudtilstand og nå har interessen for produktet eksplodert.

Den unge Gustav Kalmar, 14 år fra Ryomgård, har utviklet en krem ​​som har hatt en positiv effekt på morens hudsykdom, som har vakt stor interesse for produktet.

Etter en nyhetsdekning på TV2 Østjylland mottar Gustav en strøm av meldinger og oppringninger på mobiltelefonen med henvendelser som: «Hvor får du kjøpt kremen?» og "Er det mer informasjon tilgjengelig om produktet?"

Etterspørselen har overrasket ham.

- Det var helt overveldende, jeg hadde ikke regnet med så stor interesse, sier Gustav.

Ifølge TV2 begynte Gustav i september i fjor å eksperimentere med ulike sammensetninger for å lindre symptomene på morens psoriasis, en hudsykdom preget av utslett og kløe.

Flere har nå vist interesse for kremen, og rundt 60 potensielle kjøpere har allerede henvendt seg.

– Det er utrolig spennende å tenke på hvor mange som kan ha nytte av oppfinnelsen min, sier en entusiastisk Gustav. Noen grafiske designere har til og med tilbudt å hjelpe til med å designe emballasjen.

Gustavs mor, Helle Kalmar, er også en sterk tilhenger av produktet og foretrekker det fremfor hormonkremer som kan gi bivirkninger.

For tiden selger Gustav kremen fra de resterende prøvene fra eksperimentene hans. Opprinnelig var prosjektet en del av Young Researchers-konkurransen, hvor Gustav nylig vant førstepremien i sin kategori ved et stort arrangement i København.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.