Her er en drink som lindrer ryggsmerter – du trenger 2 ingredienser som finnes på hvert kjøkken

14/05/2024 22:00

Sofie

Helse
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Langvarige ryggsmerter kan være en stor plage. Spesielt hvis du må passe på arbeidet ditt og takle daglige gjøremål, uten å bli hemmet av det.

Ryggsmerter kan svekke søvnkvaliteten og påvirke ditt generelle velvære og sinnstilstand. Dette kan føre til en ond sirkel hvor utmattelse og smerte tar over mer og mer hver dag.

Hvis du noen gang har lidd av alvorlige ryggsmerter, vet du at det ikke er noe moro. Derfor er det også helt naturlig å finne en måte å bli kvitt disse smertene. Har du et ønske om dette, så har du kommet til rett sted.

Ryggsmerter kan oppstå av mange årsaker

Ryggsmerter kan oppstå på grunn av en usunn livsstil, dårlig arbeidsstilling eller dårlig seng – uten å utelukke ulykker.

Det er imidlertid ting i hjemmet som kan hjelpe mot ryggsmerter. Har du ofte problemer med ryggsmerter er det derfor verdt å prøve dette trikset. Det har blitt delt av det finske mediet Herkkusuut.

En blanding av melk og hvitløk

Denne blandingen inneholder hvitløk og melk og sies å lindre ryggsmerter hos noen mennesker. Det beste er at det nesten er gratis å prøve og helt naturlig. Derfor er det verdt å prøve, selv om det kanskje høres litt rart ut.

Hvitløk har blitt brukt som medisin i århundrer for ulike plager. Hvitløk forbedrer immunforsvaret, forhindrer betennelse og, ifølge noen, til og med hjerte- og karsykdommer.

Denne blandingen skal derfor lindre ryggsmerter når hvitløk kombineres med melkeproteiner, kalsium og vitaminer. Her er ingrediensene:

  • 4 pressede hvitløksfedd

  • 2,5 dl melk

  • Honning (etter smak)

Slik gjør du det:

  1. Legg de pressede hvitløksfeddene i en kjele med melk. Kok opp blandingen på svak varme og la den boble i noen minutter.

  2. Rør hele tiden for å unngå at melken brenner seg.

  3. Når melken har fått koke tar du kjelen av varmen og tilsetter litt honning.

  4. Drikk blandingen kald eller varm en gang om dagen.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.