Hun tar en tennisball og trykker den mot skulderbladene - 6 minutter senere skjer det utrolige

02/05/2016 22:15

Anniken Hauge

Helse
Det skal vi garantert prøve.

I følge tall fra Folkehelseinstituttet lider 129 320 nordmenn av sykdom og helsetap på grunn av korsrygg- og nakkesmerter. Dette utgjør nesten 20 prosent av totalt helsetap i befolkningen.

For noen kan dette bety mange sykedager, for ikke å snakke om store plager i dagliglivet. 

Videoen nedenfor gir et tips på hvordan noen man kan komme smertene i forkjøpet og også få de til å forsvinne helt. Kvinnen viser hvordan en tennisball kan løsne  smerterne kan tages i opløbet og måske endda helt forsvinde. Kvinden viser, hvordan en tennisbold kan løsne muskelinfiltrasjoner på få minutter. 

Hvis mannen/kona er lei av å massere muskelinfiltrasjonene, eller hvis du bare ikke kan ta deg råd til å gå til en massør eller kiropraktor, kan dette tipset kanskje hjelpe deg. 

Det krever bare en tennisball og kanskje en sokk eller noe annet som gjør overflaten på ballen litt bedre å bevege mot huden. 

Se her hvordan du kan bruke ballen til å massere vekk spenningene, kun ved bruk av deg selv mot en vegg (husk å strekke ut etterpå så musklene dine slapper helt av): 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.