Hun våknet opp med blåmerker over alt - årsaken var sjokkerende

02/11/2020 12:06

Emma Sletta

Helse
31 år gamle Thea Wilson ble sjokkert da hun våknet etter en bytur og så kroppen hennes dekket av blåmerker.

Hun var sikker på at hun ikke hadde falt om natten, og hun var også sikker på at hun ikke hadde støtt på noen eller noe.

Da de blå og gule merkene ikke forsvant etter noen dager, kontaktet hun legen sin, som først feildiagnostiserte henne, men heldigvis sendte henne til videre undersøkelse på et annet sykehus, noe som ga henne den grusomme meldingen.

De mange blåmerkene hadde kommet fordi hun hadde en aggressiv form for leukemi.

Jeg ante ikke hvor merkene kom fra. De var store og lilla, og de satt på armene og beina mine. Jeg hadde tidligere hatt noen små, men ikke noe sånt, sier Thea Wilson, ifølge Daily Mail.

- Da jeg ble fortalt at det var leukemi, falt verden fra hverandre, sier hun.

Etter diagnosen ble Thea Wilson sendt til kjemoterapi umiddelbart for å unngå indre blødninger, og etter seks måneder kom sykdommen til dens slutt og hun kunne komme tilbake til livet.

Og selv om leukemien kan komme tilbake, vil hun ikke la det kontrollere livet hennes. I stedet har hun valgt å vise sin takknemlighet til leger og sykepleiere som behandlet henne dengang, ved at hun har begynt å samle inn penger til avdelingen.

- Hematologiavdelingen (blodavdelingen) reddet livet mitt, og derfor vil jeg gjerne gi litt tilbake ved å samle inn penger til dem, forteller hun til Daily Mail.