Jente løper inn til moren sin med ansiktet innsmurt i blod - så husker moren hva som skjedde for 8 måneder siden

29/03/2017 19:45

Anniken Hauge

Helse
- Det så ut som om noen hadde kastet syre i ansiktet hennes. Det bredte seg fra munnen hennes til kinnene og opp over øynene, sier moren.

Sienna Duffield hadde nettopp feiret toårsdagen sin med familien. Dagen etter la moren merke til et merkelig utslett i datterens ansikt. 

Slik var begynnelsen på det marerittet som skulle vare i åtte måneder,  rapporterer Inside Edition.

- Det så ut som at noen hadde kastet syre i aniktet hennes. Det bredte seg fra munnen hennes til kinnene og opp over øyenne, sier Savina French-Bell som er moren til den lille jenta.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Folk sendte foreldrene forferdelige blikk, barn stirret, og voksne kom med stygge kommentarer.

På bursdagen hadde en slektning kysset toåringen i ansiktet. Familien ante ikke at det var dette kysset som hadde rammet Siennas helse.

 

Jenta fikk antibiotika i flere former, men ingenting virket. Infeksjonen fortsatte å kome tilbake, og den lille jentas ansikt var ødelagt. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg fikk beskjed om at hun kanskje var allergisk mot noe, så jeg holdt henne unna kjæledyr, og forsikret meg om at hun ikke lengre fikk melkeprodukter, sier moren. 

 

Klærne hennes var blodige, og Savina French-Bell ble redd for å ta med seg datteren rundt, i frykt for at noen skulle tro at jenta ble mishandlet. 

Jo verre utslettet ble, jo vanskeligere ble det for Sienna å få i seg mat. En dag sluttet hun. Da hun ikke lengre klarte å spise, ble den lille jenta innlagt og fikk mat via sonde. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Til slutt ble det opp til moren å finne ut hva som var i veien med jenta. Hun tenkte tilbake, og plutselig gikk det opp for henne når problemene startet. 

Det var familiemedlemmets kyss som hadde smittet Sienna med herpes. Endelig fikk jenta en diagnose. Det gjorde det mulig å behandle henne ordentlig med medisin.

- I løbet av de siste månedene har Siennas ansikt blitt fint igjen, og infeksjonen har ikke kommet tilbake. Det er alltid en risiko for at det kommer tilbake, men vi krysser fingrene for at det ikke vil skje, og at huden hennes forblir så fin som den er nå, sier moren.

Hun håper at hun kan bidra til å forhindre at andre barn skal lide på samme måte som datteren hennes, ved å dele denne historien. 

Se intervjuet nedenfor.