Kom i form i 2022: Disse sexstillingene forbrenner flest kalorier

03/01/2022 08:30

Emma

Helse
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du er ute etter en alternativ "sport" som absolutt ikke vil bli stengt på grunn av korona, eller hvis du bare trenger en god unnskyldning for å ha mer samleie, så er den her.

De siste årene under koronapandemien har det vært vanskeligere å opprettholde formen og kondisjonen, ettersom treningssentrene og ulike sports- og fritidsaktiviteter har blitt stengt flere ganger.

Ifølge Bodylab forbrenner du over 300 kalorier på timen med hard styrketrening på treningssenteret, og selv under nedleggelser er det fortsatt et alternativ å gå en tur, hvor mange kan brenne så mange som 1000 kalorier i timen hvis ting virkelig går fort.

En tredje form for trening som mange har omfavnet under pandemien er en god lang tur i et raskt tempo, som også kan brenne opptil 380 kalorier per time.

Det er imidlertid ikke like spennende å stå ned i treningsstudioet og løfte vekter eller å løpe rundt ute i en skog ... I hvert fall ikke så spennende som å brenne kalorier på soverommet.

Golfsupport.com har undersøkt saken og funnet sexposisjonene som forbrenner flest kalorier, slik at du vet nøyaktig hvilken posisjon du skal velge neste hvis du trenger en unnskyldning for å hoppe over trening.

Hvis dere begge skal av med noen kilo mens dere trener elskov, er det "Butter Churner" (ed. smørsjakten) som du trenger! Det er det The Sun skriver og Grinebibelen.dk.

Foto: Golfsupport

Den relativt ukjente og litt spesielle posisjonen kan forbrenne så mye som 179 kalorier for mottakeren på en halv time og 211 kalorier for giveren - det er mer enn hva en gjennomsnittlig runde med styrketrening eller en god tur forbrenner.

Men hvis du tror at "smørsjakten" blir for avansert, så er det "Kneeling Wheelbarrow" (ed. knelende trillebår) som du trenger å få tak i, da det kan være litt lettere å forstå, men fortsatt brenner henholdsvis 149 og 169 kalorier på en halv time.

Hvis det først og fremst er giveren som må forbrenne noen kalorier, er "Doggystyle" (ed. Dog style) og "The Eagle" (ed. Eagle) gode forslag til stillinger der giveren vil svette, mens mottakeren kan ta det litt lett.

Omvendt er "The Squat", (ed. Squattet) "Cowgirl" og "Reverse cowgirl" (ed. Omvendt cowgirl) bra hvis det er mottakeren som må gjøre det harde arbeidet, mens giveren kan slappe av litt mer.

Foto: Golfsupport

Hvis du er i tvil om hvordan resultatene er funnet, kan Golfsupport avsløre at de ga Fitbits til 112 par som de tok på seg mens de prøvde ut de nevnte stillingene. Etter det kunne tallene fra de forskjellige parene sammenlignes, og en gjennomsnittlig kaloriforbrenning kunne bli funnet.

Hvis du er mer i det tradisjonelle, kan misjonærstillingen også være en god innsats for en stilling som kan forbrenne litt kalorier. TV 2 skriver at det brenner 134 kalorier i mottakeren og hele 202 kalorier i giveren hvis det utføres i 30 minutter.

Hvis du ikke har mye som skjer på soverommet, frykt ikke - det er andre måter å forbrenne kalorier som involverer verken joggesko, et treningsstudio eller en partners deltakelse i sengen.

For eksempel forbrenner du i gjennomsnitt 215 kalorier per time ved vanlig gange, 481 kalorier når du rydder snø, 163 kalorier hvis du tørker av støv, 236 kalorier i matlaging og 74 kalorier per time ved å sitte og se på TV.

Så nå er det ingen unnskyldning for ikke å komme i form i løpet av det nye året!