Kvinnes øyenvipper faller av etter populær behandling går HELT galt

04/09/2017 15:30

Anniken Hauge

Helse
Foto: Emma Dhanjal/Privat foto
Foto: Emma Dhanjal/Privat foto
Nå advarer eieren av en skjønnhetsklinikk mot den populære behandlingen, etter en kunde mistet alle øyenvippene sine.

Mange kvinner drømmer om lange, buede øyenvipper som rammer inn øynene og gir et mer dramatisk blikk.

Men ikke alle er utstyrt med lange, tykke vipper fra naturens side, hvilket får fler og fler kvinner til å oppsøke profesjonell hjelp på skjønnhetsklinikker. Der kan man få satt på falske vipper for et mindre beløp, som holder i ukesvis.

Men det er langt fra alle behandlere som er like gode til å sette på enkelte hår med lim slik at resultatet blir godt. Det skriver Daily Mail

I byen Perth i Australia driver Emma Dhanjal en skjønnhetsklinikk ved navn Emmaculate Beauty. På sin side på Facebook har hun delt bilder av en kvinne som hadde fått påført kunstige øyenvipper helt feil, hvilket hadde fått de naturlige vippene hennes til å falle av. 

- Denne stakkars jenta endte opp med å få de naturlige vippene sine ødelagt, skriver Emma Dhanjal på sin side, som en advarsel til alle kvinner om å være veldig oppmerksomme på hvem de lar seg behandle av. 

De kunstige øyenvippene ble satt på feil. Foto: Emma Dhanjal/Privat

Når Emma Dhanjal bare tok på vippene så falt de av. Foto: Emma Dhanjal/Privat

Kvinnen henvendte seg til skjønnhetsklinikken for å få påført et nytt sett kunstige øyenvipper til en bursdag hun skulle i, men det kunne Emma Dhanjal ikke hjelpe henne med.

Ifølge Emma Dhanjal skal kvinnen ha påført kunstige vipper, men vippene hennes var så ødelagte at de falt av ved lett berøring. 

Den uheldige kvinnen skulle ha påført nye vipper til en bursdag, men det kunne ikke Emma Dhanjal hjelpe henne med. Foto: Emma Dhanjal/Privat

Emma Dhanjal fortalte kvinnen at hun burde gå til legen, da hun hadde fått en infeksjon i hårsekkene på øyenlokket som følge av den dårlige behandlingen hun hadde fått på en annen ikke-navngitt klinikk.

- Dette er de verste øyenvippene jeg har sett i alle de syv årene jeg har jobbet med vipper. 

- Dette skal aldri skje med øyenvippene dine, og hvis du gjør forarbeid og finner riktig klinikk, så holder de påsatte øyenvippene i årevis, skriver Emma Dhanjal på Facebook, ifølge Daily Mail. 

Hun anbefaler at man sjekker anmeldelser på forskjellige skjønnhetssalonger før man besøker en klinikk, og 'hvis man betaler for lite, så får man også en dårligere behandling', advarer Emma Dhanjal.